Er gaat niets boven een goed verhaal.

Over mij: cameraman en journalist

Mijn naam is Vincent Moes, journalist en cameraman. Het liefste combineer ik beide disciplines, als camjo (camera-journalist). Want ik maak graag verhalen. Iedereen heeft een verhaal. Dat is altijd mijn uitgangspunt wanneer ik aan een nieuwe klus begin. Na mijn studie journalistiek aan Hogeschool Windesheim (2008-2013) heb ik o.a. gewerkt voor RTV Oost (2016), waarna ik als freelancer verder ben gegaan. Tegenwoordig werk ik voor zowel bedrijven als sportploegen en regionale omroepen. Op deze website lees je meer verhalen achter de video's.

Mijn expertise

Zelfstandig
Mijn kracht ligt in het feit dat ik zelfstandig kan werken en mijn eigen producties regisseer, film en monteer. Ik heb een sterke voorkeur voor portretten, (korte) documentaires en verhalen met een persoonlijke twist. Dit doe ik voor diverse bedrijven, NGO’s, sportploegen, omroepen en iedereen die mij nodig heeft.

Flexibel en snel
Door de jaren heen heb ik veel buitenland-ervaring opgedaan (Azië, Afrika, Latijns Amerika) voor NGO's. Bovendien heb ik 5 jaar lang embedded gewerkt als videomaker voor Team Sunweb/Team DSM, waar ik meer dan 100 video’s heb geproduceerd in o.a. de Giro, Tour de France en vele trainingskampen. Ik ben in staat om snel te monteren en onder druk producties op te leveren.

Journalistiek
Naast commercieel werk, ben ik ook werkzaam als freelance journalist, onder andere voor RTV Oost. Als nieuwsverslaggever kom ik overal en mag ik mooie verhalen maken.

Bruiloften
Ook ben ik beschikbaar om bruiloften te filmen. Meer hierover lees je hier.