Leer mij en mijn werkwijze kennen.

Een video maken doe je niet zomaar. Hier lees je hoe ik te werk ga én hoe video's tot stand zijn gekomen.

Nieuwe website, nieuwe showreel - lees hier waar alle shots bijhoren!

Hoogste tijd voor een nieuwe showreel! Ik ben de archieven ingedoken en heb shows van 2017 tot januari van dit jaar opgezocht om te laten zien wat ik maak, en waar ik blij mee ben!

Lees verder

Unbound 2023 met Thijs Zonneveld: een grote teleurstelling of een prachtig verloop?

Thijs Zonneveld is vooral bekend als wielerjournalist. In het verleden reed hij ook wedstrijden als wielrenner, maar dat is al een eeuwigheid geleden. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en besloot hij in 2023 weer actief wedstrijden te gaan rijden. Het grootste doel? Unbound Gravel, dé grootste gravelwedstrijd van Amerika.

Lees verder

Besmet met het Weissensee-virus

200 kilometer schaatsen, het is de magische Elfstedentocht-afstand. Bij gebrek aan natuurijs hier rijden zowel professionele marathonschaatsers als recreanten de Alternatieve Elfstedentocht al jaren op de Weissensee in Oostenrijk. Inmiddels zijn velen van hen besmet met het Weissensee-virus, en komen ze jaar in, jaar uit terug voor de tocht der tochten.

Lees verder

Natuurijs in Haaksbergen - Komt de eerste marathon wel, of komt 'ie niet?

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Wie mag de eerste marathon op natuurijs organiseren? Op 9 januari van dit jaar was ik voor RTV Oost in Haaksbergen. Het zou er om gaan spannen: Halen ze de benodigde drie centimeter? En zo ja, wat dan? Want ook Winterswijk was in de race. Het levert een mooi portret op over de mannen van ijsclub IJSCH uit Haaksbergen.

Lees verder

Besmet met het het Weissensee-virus - korte docu voor RTV Oost

Lees meer

De Unbound van Thijs Zonneveld

Dit is mijn favoriete project ooit.

Lees meer

Stichting Present Zwolle

Lees meer

Van Werven - Portret over het familiebedrijf

Incidunt rerum sequi ab et vitae occaecati rerum

Lees meer