Jouw bruiloft verdient maatwerk.

Trouwfilms op maat voor jouw bruiloft.

Over mij: cameraman en journalist

Je zou het niet gelijk verwachten, maar ik vind het prachtig om een aantal bruiloften per jaar te mogen filmen! Waarom maar een beperkt aantal? Omdat het maken van trouwfilms niet iets mag zijn wat ook maar een beetje op ‘gewoonte’ mag gaan lijken. Een trouwfilm is een prachtige herinnering aan een bijzondere dag, waar ik met veel zorg- en aandacht aan wil werken. Iedere bruiloft die ik film wil ik met 100% aandacht doen, omdat het dat waard is. Juist door het zo nu en dan te doen, blijft het extra bijzonder. En de foto hier links? Die maakte mijn vrouw, toen we samen fotolocaties voor onze eigen bruiloft gingen spotten :-)

Jullie verhaal, persoonlijk gemaakt.

Een bruiloft filmen verschilt in wezen niet veel van het maken van een korte documentaire. Het is de kunst om juist een bruiloft te benaderen als een verhaal, in dit geval het verhaal over liefde tussen twee personen en hun families/vrienden en eventueel hun geloof. Niet zomaar wat toffe shots met een muziekje, maar juist een persoonlijke twist, de verhalen van de dag, de geloften van elkaar, of de mooie woorden van een vriend, die laat ik terugkomen in mijn films. In mijn werk ben ik dol op mooie scenes, dus ook in trouwfilms! Ben je benieuwd naar mijn stijl? Check de compilatie of klik op de knop hieronder om mij een berichtje te sturen.

→ Maak kennis
Bekijk de compilatie!

Wat kost het?

Wat kost een trouwfilm? Iedere bruiloft verdient maatwerk, maar grofweg kost een film waarbij ik +- 10 uur aanwezig ben €1500,-. Ik houd er van om vanaf het begin van de dag tot het begin van het feest te blijven, en in overleg is er van alles mogelijk. Neem gerust contact op, dan komen we er samen uit!